Olej jaśminowy

Producent: KTCPojemność: 250 ml

12,50 

Olej jaśminowy do stosowania jako kosmetyk, oraz w aromaterapii.

Kategoria:

Opis

Olejek jaśminowy powszechnie jest nie tylko stosowany w aromaterapii, ale także w kosmetologii, szczególnie przy produkcji preparatów poprawiających wygląd cery oraz kondycję włosów. Zalecany jest szczególnie w przypadku włosów suchych, zniszczonych trwałą ondulacją, prostowaniem, suszeniem i farbowaniem. Produkt tylko do użytku zewnętrznego.

Dodatkowe informacje

Pojemność

Składniki

Producent

Dystrybutor

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej jaśminowy”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *